Меню

Стъпка по стъпка как да наемем недвижим имот с Агенция Силаги Имоти

Наемане на недвижим имот:

Силаги имоти предлага много имоти под наем в Русенска област. Можете да използвате търсачката в imot.silagi.eu, за да търсите имот според квадратура, цена, местоположение и други допълнителни критерии. Всички наши оферти се показват на карта за по-лесно ориентиране къде се намира имотът. Всяка оферта е с изчерпателна характеристика. Обща информация предлага синтезиран текст с най-важните преимущества на имота. В графата местоположение ще откриете избрания от Вас имот на картата, както и допълнителна информация за разстояние до спирки, денонощни магазини, главни пътища и др..

Обърнете се към наш брокер:

За да намерите по-бързо жилище под наем на приемлива цена, трябва да изберете и подредите важните за Вас критерии относно бъдещото си жилище. Нашите брокери могат да помогнат да изберете.

  • Локация
  • Квадратура
  • Брой спални
  • Обзавеждане
  • Гараж или възможности за паркиране
  • Етаж
  • Други изисквания като ТЕЦ, тераси и др.

Оглед:

Това е най-съществената част от избора на жилище под наем. По време на огледа е нужно да отчетете до каква степен този имот отговаря на Вашите изисквания, както и всякакви други положителни и отрицателни страни.Договор за наем

Когато клиентът се спре на жилище, вписващо се в неговите критерии, се стига до последната стъпка - договор за наем. Ние предлагаме типов и изчерпателен вариант на контракт, който може да се допълва с всякакви допълнителни условия и изисквания на наемодателя и наемателя като закупуване на допълнителни мебели или подобрения на имота (ремонти) за сметка на наем* и т.н.
Нотариална заверка не е необходима. Договорът се сключва с подпис на наемателя и наемодателя.

Допълнителни разноски

*Разноските не са общовалидни за всички имоти.
За да получите ключ от имота, трябва да платите един наем за текущия месец и депозит в размер на един наем, който се връща на наемателя след освобождаване на имота, ако няма неплатени текущи сметки за ток, вода, парно или причинени имуществени щети. В противен случай депозитът покрива нужните средства за направените разходи и предстоящ ремонт.
-Комисионата на агенцията е в размер на един наем.

Предлагаме :

77 евроВиж в леваДва светли офиса с топ локация в сграда срещу „Ла Страда” и изглед към улица „Александровска”. Изложение И/С. Площ от по 15 кв. м всеки, открита тераса към вътр(..)
square meters15 кв.мотопление електричествосклад Склад: 1
358 евроВиж в леваМагазин на кьоше с големи витрини, на партер под монолитен блок в оживен търговски район в кв. „Здравец”. Изложение И/С. 120 кв.м, които включват помещение от 80 к(..)
square meters120 кв.мотопление електричествосклад Склад: 1
409 евроВиж в леваПросторно и функционално помещение ново строителство по Алеи Възраждане, на метри от оживено кръстовище и в непосредствена близост до Младежкия парк. Партер (..)
square meters156 кв.мотопление ТЕЦсклад Склад: 1