Меню

Аристократична гарсониера с двор, над магазини до площада

41500 евро

Виж в лева

Аристократична гарсониера с двор, над магазини до площада

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

VIP оферта
Последна промяна:13-05-2018
Цена: 41500 евроВиж в лева
Цел: основно жилище
Вид строителство: тухла
Година на строителство: 1932
Двор: да кв.м
Електричество: Да
Вода: Да
Панорамна гледка: Да
Етаж: 1
Общо етажи: 2
Област: Русе
Град: Русе
Изложение: север-юг
Квадратура: 48 кв. м
Преход: Да
Стаи: 1
Спални: 1
Бания/WC: 1
Балкон: 1
Отопление: електричество
Състояние:

ОПИСАНИЕ

Аристократична гарсониера над магазини, с двор в сграда, паметник на културата по ул. „Александровска”, на метри от централния площад. Предпочитано изложение Ю/С. Класическо старо строителство с 50 см зидове. ЗП от 47,5 реални кв.м, които включват две преходни стаи /кухня и дневна/ с височина 3,5 м; коридор и WC. Под на ламинат и алуминиева дограма навсякъде, стени на латекс, с вътрешна изолация. Окачен таван. На гредоред. Тераса към вътрешния двор. Дървено вито стълбище към надпартерния етаж. 13/25 идеални части от една трета идеална част от общите части на сградата. Маза. 38,1 кв.м от дворното място. Сервитут. Нотариален акт, без тежести. В момента имотът се ползва като офис. Предимства: рядко срещан имот с топ локация в сърцето на града, слънчево и просторно жилище в добро състояние с големи възможности за интериорни решения по индивидуален проект, включително за офис, представителство, кантора; институции, магазини, заведения, училища и детски градини на пешеходно разстояние. Реф. № 0175.


МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

× > <
  • идеален център ул. Александровска площада
Няма допълнителна информация
Уреди дата за оглед, като оставиш съобщение
Име:
Фамилия:
Телефон:
E-mail:
Съобщение:
Други контакти:

Агенция Силаги Груп ООД

Адрес: ул. Александровска 44, гр. Русе
тел: 0893 023 377
e-mail: imoti@silagi.eu

Подобни имоти :

4500 евроВиж в леваМалка вила с двор, на атрактивна цена във в.з. Касева чешма, на последната спирка на автобус № 10. Монолитно строителство от 30 кв.м, които включват стая и кухненс(..)
square meters30 кв.мдвор Двор: 500 кв.м.етажи Етажи: 1
47000 евроВиж в леваДвустаен апартамент на кьоше, на предпочитания трети етаж в нова кооперация зад Халите, на метри от главната ул. „Александровска”. Качествено монолитно стро(..)
square meters84 кв.мстаи 2-стаенспални Спални: 1
35000 евроВиж в леваПРОДАВА офис/магазин с привлекателна локация в идеалния център на Русе, зад Халите. 33 кв.м застроена площ на партера на монолитна жилищна кооперация с лице н(..)
square meters33 кв.мсклад Склад: 1