Меню

Бутикова гарсониера с подчертан уют зад Приста ойл

24500 евро

Виж в лева

Бутикова гарсониера с подчертан уют зад Приста ойл

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Капариран
Последна промяна:12-04-2018
Цена: 24500 евроВиж в лева
Цел: основно жилище
Вид строителство: тухла
Година на строителство: 2003
Паркомясто: Да
Електричество: Да
Вода: Да
Панорамна гледка: Да
Етаж: 4
Общо етажи: 4
Област: Русе
Град: Русе
Изложение: запад-юг
Квадратура: 36 кв. м
Преход: Да
Стаи: 1
Спални: 1
Бания/WC: 1
Отопление: електричество
Състояние:
Обзавеждане: обзаведен

ОПИСАНИЕ

Бутикова гарсониера с индивидуален интериор и подчертан уют, в малка кооперация зад „Приста ойл”. Ново монолитно строителство в широк център, по ул. „Борисова”. Топъл и светъл апартамент на четвърти мансарден етаж, с предпочитано изложение Ю/З. Оригинално обособена жилищна площ от 36 кв.м, които включват кухня на теракот с преход към трапезария с кът за отдих и климатик, на много запазен паркет; изнесен кабинет – зимна градина на остъклена тераса, на ламинат; баня с нов ел. бойлер и WC. ПВЦ дограма с щори и комарници навсякъде, стени на латекс в топли цветове. Артистични скосения с усвоени пространства. Без асансьор. Ремонтиран покрив без течове. Маза 6 кв.м. Чист вход, добри съседи. Един собственик, нотариален акт без тежести. Обзавеждането е включено в цената. Договаряне. Още предимства: изключително поддържано жилище със запазени мебели и бяла техника, готово за нанасяне или отдаване под наем; ключова локация на тиха улица в оживен район с автоспирки, детски градини, училища и магазини. Eксклузивна оферта. Ключ в агенцията. Огледи по всяко време. Реф. № 0164


МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

× > <
  • широк център Приста ойл кръстовище Бозвели
Няма допълнителна информация
Уреди дата за оглед, като оставиш съобщение
Име:
Фамилия:
Телефон:
E-mail:
Съобщение:
Други контакти:

Агенция Силаги Груп ООД

Адрес: ул. Александровска 44, гр. Русе
тел: 0893 023 377
e-mail: imoti@silagi.eu

Подобни имоти :

160000 евро130239 евроВиж в леваПРОДАВА жилищни имота за инвестиция с перфектна локация в Русе. Съсобственост в двуетажна масивна сграда на ъгъла на ул. “Борисова” и “Хан Аспарух”, на метр(..)
square meters225 кв.мдвор Двор: да кв.м.етажи Етажи: 2
Нова цена
4500 евроВиж в леваМалка вила с двор, на атрактивна цена във в.з. Касева чешма, на последната спирка на автобус № 10. Монолитно строителство от 30 кв.м, които включват стая и кухненс(..)
square meters30 кв.мдвор Двор: 500 кв.м.етажи Етажи: 1
15000 евроВиж в леваПарцел за застрояване на метри от бул. Гоце Делчев. 600 кв.м, в регулация. Равен терен с 15 м лице, ток и вода в съседство.Имотът е обработваем, с лозов масив и плодн(..)
square meters600 кв.мрегулация Регулация: да